Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، دنا پلاس توربو با سایپا شاهین است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکانات ر

معرفی دنا پلاس توربو:

دنا پلاس توربو، خودرویی ساخت کشور ایران است که در سال ۱۳۹۶ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۶۵۰ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۵۰ اسب بخار در ۵۰۰۰ و ۵۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۲۱۵ نیوتن متر در ۲۰۰۰ و ۲۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۵ سرعته دستی استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۲۰۵ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۰ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۷.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۶۰ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می توان به روکش چرمی با دوخت قرمز مجهز به کلید‌های کنترلی سیستم صوتی و بلوتوث موبایل و کروز کنترل - تنظیم اتوماتیک - کانال تهویه برای سرنشینان عقب - چراغ جلو دارای لامپ LED و طرح نئون و چراغ روز (Day Light) - چراغ جلو و عقب جدید - چراغ مه شکن جلو و عقب - چراغ نقشه خوان - چراغ خطر سوم - چراغ داخل داشبورد - چراغ‏های سقفی جلو و عقب - چراغ روشنایی فضای پایین پا در هنگام سوار و پیاده شدن - تنظیم زاویه نور چراغ ‏های جلو از داخل اشاره کرد. 

همچنین این خودرو مجهز به طرح جدید آینه ‏های جانبی - آینه‌های جانبی برقی - راهنمادار و تاشونده اتوماتیک - آینه چراغ دار روی آفتابگیر سمت شاگرد - تنظیم شیشه بالابر‌های جلو و عقب برقی - شیشه‏‌های سولار (ضد اشعه مضر UV) - تریم تک رنگ (مشکی) - قطعات دکوراتیو طرح چوب - دستگیره‌های درب‌ها به رنگ کروم - نوار کرومی دور شیشه درب‌ها - تودوزی مخمل - کف پوش موکتی با نوار قرمز رنگ و آرم توربو  است. 

از دیگر امکانات این خودرو می توان به دسته دنده طرح جدید با گردگیر با دوخت قرمز - سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر) - سیستم هشدار دهنده مرکزی ورود غیر مجاز - دوربین دید عقب - هشداردهنده موانع عقب - سیستم عیب یابی هوشمند (مالتی پلکس) - قفل مرکزی با ریموت کنترل رادیویی - کمربند‌های ایمنی جلو سه نقطه‌ای با قابلیت تنظیم ارتفاع - سان روف اشاره کرد. 

معرفی سایپا شاهین:

سایپا شاهین، خودرویی ساخت کشور ایران است که در سال ۱۳۹۷ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۸ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۴۹۷ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۱۰ اسب بخار در ۵۰۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۷۸ نیوتن متر در ۲۰۰۰ و ۵۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده پنج سرعته دستی یا شش سرعته اتوماتیک استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۳ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۴۷ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می توان به سیستم استارت و ورود بدون کلید - دکمه‌های کنترلی روی فرمان - تهویه مطبوع اتوماتیک – سانروف - سیستم روشنایی در روز - سنسور و دوربین دنده عقب - کروز کنترل – سیستم کنترل فشار باد لاستیک TPMS – فرمان برقی – استارت دکمه‌ای اشاره کرد.

خودرو دنا پلاس توربو سایپا شاهین کشور سازنده ایران ایران سال (طراحی) 1396 1397 موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه 4 سیلندر 8 سوپاپه حجم موتور 1650سی سی 1497سی سی حداکثر قدرت 150 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه 110 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه حداکثر گشتاور 215 نیوتن متر در 2200 دور در دقیقه 178 نیوتن متر در 2500 دور در دقیقه جعبه دنده 5 سرعته دستی پنج سرعته دستی یا شش سرعته اتوماتیک شتاب 0 تا 100 10 ثانیه 13 ثانیه  حداکثر سرعت 205 کیلومتر در ساعت 190 کیلومتر در ساعت وزن 1262 کیلوگرم 1260 کیلوگرم اندازه (میلیمتر) 4559 طول - 1720 عرض - 1460 ارتفاع 4446 طول - 1771 عرض - 1490 ارتفاع فاصله بین دو محور 2671 میلیمتر 2650 میلیمتر مصرف سوخت ترکیبی 7.9 لیتر در هر صد کیلومتر 7 لیتر در هر صد کیلومتر حجم باک 60 لیتر 47 لیتر استاندارد آلایندگی یورو 4 یورو 5 ترمز و پایداری ترمز ضد قفل ABS و EBD - ترمز جلو ديسكي خنك شونده - ترمز عقب ديسكي چهارچرخ دیسکی، مجهز به EBD، ABS، BAS، GSI، ESC کیسه هوا 4 عدد (راننده و سرنشين جلو و جانبي) راننده و سرنشین جلو – کیسه هوای پرده ای – مجموعاً 6 کیسه هوا سیستم صوتی داراي مانيتور مالتي مديا تصويري لمسي با رهياب (GPS) و بلوتوث موبايل - بلندگوهاي جلو و عقب - توییتر مجهز به نمایشگر هفت اینچی – صفحه نمایش 10 اینچی آندروید در مدل لوکس و سوپرلوکس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مقایسه خودرو صنعت خودرو دور در دقیقه کیلومتر در ساعت استفاده شده دنا پلاس توربو نیوتن متر سایپا شاهین ۱۰۰ کیلومتر اسب بخار سرعته دستی جلو و عقب آن از یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، یکصد و نود و دومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور هشتم اردیبهشت ماه با حضور اعضای شورا در وزارت کشور برگزار شد.

در این جلسه به دنبال درخواست اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل مسافری کشور در خصوص درخواست بازنگری در مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی شهری و همچنین ضرورت تصویب مشخصات علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش‌آموزی با توجه به اصلاح آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه مورد زیر به تصویب رسید:

مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی

با توجه به تصویب ضوابط وسایل نقلیه برقی برای خدمت در ناوگان تاکسی شهری در جلسه یکصد و هشتاد و پنجم شورای عالی ترافیک شهرهای کشور، براساس توجیهات ارائه شده توسط اتحادیه مذکور با عنایت به نبود تجربه عملی قبلی از عملکرد خودروهای برقی و لزوم احتیاط در بهره برداری از آنها، اتحادیه حمل و نقل مسافری کشور با کمک پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران ضمن بررسی مشخصات مصوب، پیشنهاد اصلاحی به شرح ذیل را که پس از طرح و بررسی بصورت ذیل مورد موافقت اعضای این شورای عالی قرار گرفت:

۱- خودروهای برقی معرفی شده باید شرایط اخذ شماره انتظامی برای خودروی شخصی را داشته باشند.

۲- خودروهای برقی معرفی شده باید سایر الزامات مربوط به خودروهای مناسب احتراقی موضوع مصوبات جلسات ۱۱۰ و ۱۸۱ و ۱۹۱ شورا را در خصوص ناوگان تاکسی شهری احراز نموده و در بحث ضوابط پیشران خودرو، مشخصات جدول ارائه شده ملاک عمل بوده و احراز انطباق شرایط خودرو با ضوابط مصوب از طریق دبیرخانه شورای عالی (با همکاری کمیته‌ فنی ذیربط و اتحادیه های ذیل سازمان شهرداری¬ها و دهیاری¬های کشور) صورت خواهد پذیرفت.

همچنین مقرر شد سقف تعداد ناوگان تاکسی برقی در هر شهر و تعداد پروانه صاده برای این نوع از ناوگان، متناسب با زیرساخت‌های ایجاد شده خصوصاً تعداد ایستگاه و رابط شارژ که از سوی شهرداری ذیربط به دبیرخانه شواری عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اعلام می‌گردد، توسط این شورای عالی تعیین شود.

اعضای شورای عالی ترافیک بر ضرورت ارائه همه خدمات پشتیبانی این ناوگان توسط خودروسازان ذیربط خصوصاً باطری‌های بکار رفته، حداقل به مدت ۱۰سال از تاریخ واگذاری، تأکید کردند.

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت شاهین در بازار؛ شاهین کارکرده چند؟
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • قیمت شاهین از ۸۰۰ میلیون تومان گذشت
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+ قیمت
  • خودرو کی ام سی KMC T9 + مشخصات، تصاویر و قیمت جک T9 پیکاپ
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول